Juni, 2021

Oma's tas

Zoals je misschien wel weet betekent Désjà Vu De sjaal voor u. Maar Deja Vu betekent ook dat je iets herkent wat je al eerder gezien of beleefd hebt. Wij willen met ons merk ook producten lanceren die je een Déjà Vu gevoel geven.

Het idee van de tas van oma kwam al snel ter sprake. Ik weet nog goed dat ik wel eens bij mijn oma ging logeren. We gingen dan samen op haar fiets. Ik achterop met mijn voeten in de fietstassen en dan had ze ook nog eens 2 tassen aan haar stuur hangen. Nadat we boodschappen hadden gedaan zaten die tassen vol met lekkere dingen. Ik vond het prachtig en ik kan het gevoel zo terug halen. Ik zei dan ook heel serieus: “oma als u dood bent mag ik dan uw fiets en 2 tassen?” Mijn oma vond dat geweldig, moest vreselijk lachen en zei dan: "natuurlijk kind maar die fiets is wel erg oud hoor en de tassen zijn dan misschien wel stuk..”
Wat ze toen nog niet wist is dat de tassen onverwoestbaar waren en als mooi voorbeeld hebben gediend. Als ze nu had geweten dat deze tassen een onderdeel van ons merk Désjà Vu zouden zijn, zou ze vreselijk trots zijn maar ook verbaasd dat de tassen (en fiets haha) zoveel indruk hebben gemaakt.

De zoektocht begon en we wilden de tas in een nieuw jasje steken met gouden handvaten en een groter formaat. Toen de eerste samples binnen kwamen waren we gelijk enthousiast: de verschillende gave kleuren, gouden handvaten en formaat. Het klopte en past precies bij ons merk.
Als ik ergens ben en de tas voorbij zie komen dan heb ik een grote glimlach mijn gezicht want dan heb ik weer een mooi Déjà Vu momentje van mijn oma.

Heb je ook wel eens een Déjà Vu gevoel? Deel het met ons en wie weet komt dat product ook in een nieuw jasje in onze collectie.

Lieve groet,
Wendy

info@desjavu.nl

    

     

  

 

© 2020 - 2024 www.desjavu.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel